Foodtrucki z całej polski zjechały do naszego miasta, aby zaprezentować swoje dania. Są burgery, frytki belgijskie, a nawet pizza pieczona na miejscu. Nie zabrakło także specjałów dla fanów słodyczy: lodów, owoców w czekoladzie, czy hiszpańskich churros. Największym powodzeniem cieszą się jednak lody tajskie.
- Takie zloty to super sprawa. Można spróbować nowych smaków - mówił Mateusz Mazur.
- Ostatni weekend maja należy do nas. Kilkaset metrów kwadratowych pysznego jedzenia. W jednym miejscu Ameryki, Włochy, a i przecież nie zabraknie naszych ukochanych polskich akcentów. Miasto Radom i agencja Eventor zapraszają na jedyny w swoim rodzaju festiwal slow food! Będzie głośno, kolorowo, smacznie i światowo - zapewniają organizatorzy.
Serdecznie zapraszamy!
Najszybsze informacje z Radomia wprost na Twojego Facebooka:
KLIKNIJ I POLUB NAS TERAZ >>