Niedziela 22 września
Maurycego, Tomasza, Joachima
RADOM aktualna pogoda

5-metrowe sushi zjedzone ze smakiem. Poprawione delikatną wołowinką

cir 2016-11-20 18:00:00

To był smakowity weekend w radomskim E.Leclerc. Klienci przy okazji zakupów, mogli wziąć udział w wyjątkowych degustacjach sushi i certyfikowanej wołowiny.

Z okazji pierwszej rocznicy powstania działającego w E.Leclerc stoiska Jatojemshushi - w sobotę odbyło się kilka atrakcji, w tym przyrządzenie 5-metrowego sushi. Każdy mógł przyjrzeć się przygotowaniu tego wielkiego węża, a następnie go spróbować. Poza degustacją, odbył się też pokaz krojenia ryb, częstowano również tortem sushi. Wszystkie zestawy japońskich smakołyków można było kupić w promocyjnych cenach

Więcej filmików z przygotowania i degustacji rekordowego sushi - tutaj.

Z kolei w piątek i sobotę, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego wraz z E.Leclerc zaprosiło na degustację wołowiny QMP (Quality Meat Program). System ten jest zbiorem zasad, określających cały proces produkcji mięsa wołowego, od wskazania ras bydła na najlepsze mięso, po sposób jego pakowania i oznakowania. Każdy mógł spróbować niezapomnianego smaku certyfikowanej wołowiny, przyrządzonej przez profesjonalnych kucharzy. Wołowina QMP jest oczywiście dostępna na półkach E.Leclerc.

Najszybsze informacje z Radomia wprost na Twojego Facebooka:
KLIKNIJ I POLUB NAS TERAZ >>

Komentarze naszych czytelników

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu

Dodaj komentarz

Nie przegap

RADOM aktualna pogoda

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies.

Strona używa cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług oraz prowadzenia statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.

Akceptuję, nie pokazuj więcej
Polityka prywatności Ochrona danych osobowych