Z okazji pierwszej rocznicy powstania działającego w E.Leclerc stoiska Jatojemshushi - w sobotę odbyło się kilka atrakcji, w tym przyrządzenie 5-metrowego sushi. Każdy mógł przyjrzeć się przygotowaniu tego wielkiego węża, a następnie go spróbować. Poza degustacją, odbył się też pokaz krojenia ryb, częstowano również tortem sushi. Wszystkie zestawy japońskich smakołyków można było kupić w promocyjnych cenach
Więcej filmików z przygotowania i degustacji rekordowego sushi - tutaj.
Z kolei w piątek i sobotę, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego wraz z E.Leclerc zaprosiło na degustację wołowiny QMP (Quality Meat Program). System ten jest zbiorem zasad, określających cały proces produkcji mięsa wołowego, od wskazania ras bydła na najlepsze mięso, po sposób jego pakowania i oznakowania. Każdy mógł spróbować niezapomnianego smaku certyfikowanej wołowiny, przyrządzonej przez profesjonalnych kucharzy. Wołowina QMP jest oczywiście dostępna na półkach E.Leclerc.
Najszybsze informacje z Radomia wprost na Twojego Facebooka:
KLIKNIJ I POLUB NAS TERAZ >>