Zapach barszczu z uszkami, świątecznej pieczeni czy innych tradycyjnych potraw jest punktem obowiązkowym w każdym polskim domu, w czasie świąt Bożego Narodzenia. By święta były prawidziwe magiczne musimy mieć gwarancję świeżości produktów, z których te potrawy przyrządzamy. Pewność, iż kupujemy najświeższe produkty najlepszych marek można mieć robiąc przedświąteczne zakupy w sieci sklepów E.Leclerc.
Klienci znajdą tam na przykład mięso z polskich hodowli pochodzące z własnego rozbioru. Codziennie dostarczane są świeże półtusze, z których tradycyjną metodą wyrabiane są między innymi wyjątkowe wędliny, nie zawierające przeciwutleniaczy, stabilizatorów czy sztucznych wzmacniaczy smaku i zapachu. We własnych wędzarniach (np. w hipermarkecie we Wrocławiu, Radomiu, Elblągu czy Lublinie) powstają kruche, aromatyczne wędliny. Dzięki stosowaniu naturalnych przypraw oraz wędzeniu dymem z drewna olchowego i bukowego, wędliny uzyskują niepowtarzalny smak.
E.Leclerc jest pierwszą siecią hipermarketów w Polsce, która uruchomiła własne wędzarnie ryb, gdzie klienci mogą kupić świeże pachnące i jeszcze ciepłe wędzone ryby na świąteczne stoły. W większości sklepów E.Leclerc funkcjonują również piekarnie, gdzie można zaopatrzyć się w chrupiące wypieki na cały okres przerwy świątecznej, tak, aby nie trzeba było opuszczać domowego zacisza. Jeśli kuchennych obowiązków w domu jest za dużo, kupno swieżego ciasta prosto z pieca może odciążyć zapracowane gospodynie. Tradycyjne francuskie croissanty, bagietki czy polskie bułeczki oraz ciasta, które powstają na bazie naturalnych surowców kuszą swym zapachem i niepowtarzalnym smakiem..
Specjalna świąteczna oferta z wieloma atrakcyjnymi promocjami na świąteczne specjały obowiązuje we wszystkich 43 sklepach sieci E.Leclerc, a sprawdzić ją można na stronach internetowych oraz w specjalnych gazetkach dostępnych w Punktach Obsługi Klienta.
Najszybsze informacje z Radomia wprost na Twojego Facebooka:
KLIKNIJ I POLUB NAS TERAZ >>