Uczestnicy targów - przyszli nowożeńcy i ich bliscy mogli zobaczyć jak wygląda profesjonalnie przygotowany stół sushi, spróbować tego japońskiego specjału, a także doradzić się SushiMastera, jakie zestawy wybrać, by zachwycić weselnych gości wyglądem i smakiem sushi.
Do przygotowania ekspozycji, którą można było w niedzielę nie tylko podziwiać, ale i kosztować - wykorzystano kilkaset kawałków sushi. - Na przykład w naszej łódce znajduje się 70 kawałków sushi, a tort, to już blisko 200. Chcemy pokazać odwiedzającym targi naszą ofertę. JaToJem Sushi, to sprawdzona marka. Naszym atutem jest szeroka oferta produktów świeżych i wysokiej jakości - mówi Tomasz Wasil, Sushi Master z radomskiego E.Leclerc.
Gościom spodobał się tort, który powstał z najlepszych kawałków sushi. - Jest wspaniały: kolorowy, smakowity. Na pewno byłby super niespodzianką dla naszych gości - mówi Ania, która swój ślub ma w sierpniu.
Po pyszne sushi sięgali odwiedzający targi, a także wystawcy. - Nie wiedziałem, że w E.Leclerc mogę zamówić przeróżne zestawy. Można to zrobić przez telefon, a następnie odebrać na stoisku JaToJem Sushi - stwierdził pan Marcin.
W klimat dalekiej Japonii wprowadził wszystkich wystrój stoiska oraz ubrana w kimono hostessa Kasia, która z gracją zapraszała gości na degustację sushi.