- Zależy nam na tym, by Klient miał możliwość sięgnąć po towar z najwyższej półki. Dostawy premium mamy w każdy czwartek - mówi Thomas Renard-Chardin, prezes E.Leclerc Radom.
Towary premium charakteryzuje doskonała jakość, sprawdzone pochodzenie oraz niepowtarzalne walory smakowe. W ofercie znajdują się wyselekcjonowane odmiany owoców, warzywa, owoce morza, ryby i drób. Wiele z nich opatrzonych jest znakiem Label Rouge - czyli prestiżowym odznaczeniem przyznawanym przez francuskie Ministerstwo Rolnictwa dla produktów wykazujących najwyższą jakość i smak.
O istnieniu fioletowej marchewki czy topinamburu (słonecznik bulwiasty) wiele osób wie tylko z programów kulinarnych. Podobnie w przypadku karczochów, które świetnie sprawdzają się jako przystawka i królują w europejskiej kuchni. Teraz te produkty można kupić w E.Leclerc Radom.
- Informujemy Klientów, jak je przechowywać i się z nimi obejść, czyli jak je obrać, pokroić, porcjować. Dostawy towarów premium trafiają do nas w każdy czwartek. Klient może przyjść do naszego sklepu i wybrać to, co go interesuje, bądź dokonać zamówienia na przyszły tydzień. Wystarczy do piątku wysłać maila na adres zamowienia@eleclerc.com.pl, a już w kolejny czwartek świeże produkty będą do odbioru w naszym hipermarkecie - informuje Thomas Renard-Chardin.
Zachęcamy do oglądania zdjęć.