Blogerka zaserwowała pulchne keto racuszki bez glutenu i bez laktozy. Było zdrowo, ale i pysznie. „Czwartki ze smaczkiem” będą odbywać się w co drugi tydzień (w tym roku kalendarzowym jeszcze 23 listopada, 7 i 21 grudnia). Każde spotkanie będzie składało się z części teoretycznej i praktycznej: wybór składników, przygotowanie potraw, degustacja.
Eksperci zaproszeni do gotowania przez E.Leclerc będą też udzielać wielu przydatnych porad, poza tymi dla osób z nietolerancją glutenu, alergików - także bardziej praktycznych, jak np. kupować i przygotowywać wołowinę oraz jagnięcinę, która jest zdrowa, a wciąż tak mało u nas popularna. Zaplanowano warsztaty na temat owoców morza, serów, gdy będzie m.in. można popróbować wielu gatunków i zajrzeć do dojrzewalni serów E.Leclerc. Przewidziano również blok tematyczny poświęcony jajom.
Najszybsze informacje z Radomia wprost na Twojego Facebooka:
KLIKNIJ I POLUB NAS TERAZ >>