Mistrz rozkochał radomian w sushi. Najpierw perfekcyjnie rozprawił się z ogromnym tuńczykiem, później z mniejszymi rybami. Pokazał jak je filetować i profesjonalnie kroić. Jego dłonie robiły cuda! Na oczach licznie zgromadzonych mieszkańców Radomia tworzył przepyszne sushi. Z precyzją i ogromną wprawą łączył kawałki ryby z ryżem i dodawał przeróżne dodatki.
- W Japonii prawdziwe sushi to dużo ryby i mało ryżu, a w Polsce odwrotnie - żartował mistrz. Przygotowane kawałki próbowali następnie zgromadzeni na dziale JaToJem Sushi. Na pytanie, jak smakuje, wszyscy stwierdzili zgodnie: To jest pyszne!
Dział JaToJem Sushi z okazji urodzin przygotował konkursy oraz promocję na zestawy sushi. - Do piątku, 23 listopada można kupić w promocyjnej cenie zestawy Kawaii, Tanoshii oraz Umami - mówi Tomasz Wasil, szef działu JaToJemSushi.
Świętujący urodziny JaToJem Sushi odśpiewali sto lat degustując pyszny tort przygotowany przez cukiernię E.Leclerc. 23 listopada na zakończenie urodzin odbędą się warsztaty sushi dla chętnych