W ramach najnowszej odsłony projektu „Nasze regiony mają talent”, E.Leclerc kompleksowo zadbał o świąteczne potrzeby swoich klientów zapewniając wyjątkowy koszyczek wielkanocny, pyszne przepisy na regionalne potrawy oraz szeroki wachlarz lokalnych specjałów, z myślą o wspólnym biesiadowaniu.
Klienci, którzy w okresie od 22 marca do 3 kwietnia odwiedzą sklepy, będą mieli niepowtarzalną okazję odkrycia najlepszych przykładów talentu polskich rzemieślników tradycyjnych. Znajdą tam bowiem szeroki wyrób koszyczków, z kultywującej tradycje wikliniarskiej firmy Polskie Plecionkarstwo, które będzie można udekorować ręcznie wykonanymi, słynnymi serwetkami z Koniakowa.
Oprócz radości dla oczu, E.Leclerc postarał się też o frykasy dla podniebienia, udostępniając sprawdzone przepisy na regionalne potrawy wielkanocne, np. paschę czy chrzanówkę lanckorońską oraz oferując lokalne produkty, w bardzo atrakcyjnych cenach, potrzebne do ich wykonania.
I tak, na półkach sklepowych klienci znajdą wielkopolskie, pachnące szynki, kiełbasy i inne wędliny z Taurusa, Smakmięsa czy ZM Smak Górno, oryginalne produkty benedyktyńskie – żurek, barszcz biały i czerwony, majonez, dojrzewające sery Jana i wiele, wiele innych.
Najszybsze informacje z Radomia wprost na Twojego Facebooka:
KLIKNIJ I POLUB NAS TERAZ >>