W sobotę i niedzielę (18 i 19 czerwca) CH ECHO stanie się kulinarnym centrum Radomia. Na parkingu przed obiektem odbędzie się niecodzienny piknik, którego główną atrakcją będzie 15 food trucków - samochodów przystosowanych do przygotowywania i wydawania posiłków. Start imprezy o godzinie 10:00, zakończenie w niedzielę o 20:00.
Każdy z samochodów serwuje oryginalne potrawy: od amerykańskich tradycyjnych burgerów, przez alzackie podpłomyki, aż po meksykańskie tortille. Oferta zaspokoi najwybredniejsze gusta miłośników jedzenia. Strefę food trucków organizuje organizacja „Futraki”, która współpracuje z prawdziwymi pasjonatami kulinariów - miłośnikami poszczególnych regionów świata.
Wszystkie potrawy przygotowywane są ze świeżych, sezonowych produktów. Na ich bazie powstają przepyszne: przystawki, dania główne oraz desery i kawa.
Na liście food trucków, które będą karmić gości centrum handlowego ECHO są:
Custom Pizza Truck - pizza z pieca opalanego drewnem
UNICO Food Truck - pulled porki i frytki belgijskie
Parowóz - pierożki na parze
Mister Teddy - kozackie burgery
My Little Thailand- food truck - tajlandia na talerzu
Lubish Langosh - langosze
Rolls truck - sushi rolki
Jadłobus - pulled beef, poliki wołowe, golonka, burgery
Jadło na kółkach - kozackie hot-dogi
Flammaster - podpłomyki alzackie
Fabryka Frytek - fryty belgijskie
Don César - meksykańska szamka
Dobra Szama Food Truck - kozackie tortille
Crazy Pig - wieprzowina w wielu wariantach
Beat Burger - burgery.
Najszybsze informacje z Radomia wprost na Twojego Facebooka:
KLIKNIJ I POLUB NAS TERAZ >>